A következő élő közvetítés része Ez volt Trump utolsó esélye

Gyors értékelés

Dávid: Trump a 4. negyedben dobott húsz pontot, de egy olyan meccsen, ahol már mindegy volt, és mindeki arra a két-három szabálytalanságra fog emlékezni, amit korábban csinált. A vita győztese Chris Wallace.

Zoltán: Wallace nyerte a vitát, ő volt az eddigi legjobb moderátor. Trumpra fog mindenki emlékezni, a jó és rossz teljesítmény miatt, akinek voltak pillanatai, amikor sikerült megfognia Clintont, de volt amikor alulteljesített (a választási eredmény el nem fogadása, és a “bad hombre” beszólása. A végeredmény döntetlen volt.

Péter: Trump egyértelműen a legjobb telejsítményt most nyújtotta a három vita alatt, különösen az első fél órban, amikor összeszedett, és visszafogott volt. Azonban hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem volt képes kimondani, hogy el fogja fogadni a választás eredményét, ugyanis ez lesz az, amire mindenki emlékezni fog a vitával kapcsolatban. És ezzel elérte, hogy Clinton gyenge válaszairól alig esik majd szó. Így Trump hiába volt önmagához képest meglepően jó, ezzel elrontotta az egészet. Döntetlen lett az eredmény, de mivel a választás jelenlegi menetét csak egy különösen jó teljesítménnyel tudta volna Trump megváltoztatni, végül Trump vesztesnek tekinthető.

A végső választ persze majd csak a közvélemény-kutatások fogják megmondani, és november 8-án a választók.

Ezzel le is zártuk az élőzést.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik