Nagyvilág

Tanulóvezető vitte a rendőröket elfogni egy gyanúsítottat

Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Rendorseg(8)(960x640).jpg (Array)
Meglepő segítséget kaptak a kollégáik megsegítésére rohanó londoni rendőrök. Most keresik a hölgyet, hogy megköszönjék a fuvart.

A londoni Kingston rendőrkapitánysága a Facebook-oldalán kérte annak a tanulóvezető nőnek a jelentkezését, aki oktatása közben segített két gyalogos rendőrnek elfogni egy gyanúsítottat. A tanulóvezető ugyanis felvette autójába a rendőröket, amikor kollégáik megsegítésére rohantak, helyi idő szerint csütörtökön, este nyolc órakor.

A kingstoni rendőrség bejegyzése szerint két rendőrük egy gyanúsan viselkedő férfit vett észre, aki azonnal elszalad, amikor meglátta a feléjük közeledő rendőröket. Üldözni kezdték, és egy járókelő segítségével sikerült is megtalálniuk az elbújt férfit, aki azonban ellenállt a letartóztatásnak. A rendőrök erősítést kértek, és két kollégájuk, akik majdnem két kilométerre voltak, azonnal rohanni is kezdett feléjük.

A szaladó rendőrök közben igyekeztek leinteni autósokat, és az első, aki megállt, egy tanulóvezető volt, aki az oktatójával együtt felajánlotta segítségét. A beszámoló szerint a nő az egész út alatt nyugodt maradt, és az esethez közel kirakta a rendőröket, akik még időben érkeztek, hogy segítsenek a letartóztatásban.

A kingstoni rendőrség most keresi a tanulóvezető hölgyet, hogy személyesen mondjanak neki köszönetet, amit az eset idején, a nagy izgalmak közepette nem tudtak megtenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik