Nagyvilág

Új járattal bővült az easyJet palettája

2017. februártól az easyJet új járatot indít Budapest és Amszterdam között. A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schiphol-ra repül.

Az easyJet diszkont légitársaság heti három járatot indít Budapestről a holland fővárosba, Amszterdamba 2017. február 6-tól. A fehér-narancsságra Airbus A319-es gépek heti háromszor, hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a két főváros között.

Az új járat indításával a légitársaság egy valós piaci igényre válaszol, hiszen Budapest és Amszterdam között eddig nem volt közvetlen, diszkont légitársaság által biztosított légi összeköttetés.

Örülünk, hogy egy újabb útvonalat jelenthetünk be az easyJet-nél. A holland és a magyar város között közlekedő heti három járattal megfizethető áron utazhatnak a kirándulók és az üzleti útra indulók is. Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, ami közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után

– fogalmazott Thomas Haagensen, az easyJet Észak-Európáért felelős vezetője.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik