Nagyvilág

Feldarabolva találták egy négytagú család tagjait

A rendőröket egy szomszéd riasztotta a spanyol faluban lévő házhoz, az onnan áradó bűz miatt.

Feltehetően profi bérgyilkosok végeztek egy spanyol faluban élő család tagjaival, akiknek maradványait feldarabolva találták meg a házban, amit egy hónapja béreltek – közölte hétfőn az El Pais, spanyol rendőrségi forrásokra hivatkozva. A Madridtól hatvan kilométernyire található Piazban lévő házban vasárnap fedezték fel a két felnőtt és a két kisgyerek holttestét, miután az onnan áradó elviselhetetlen bűz miatt egy szomszéd kihívta a rendőrséget.

A maradványokra hat műanyag zsákban találták rá, és a rendőrség közlése szerint már majdnem egy hónapja halottak lehettek. Két-két zsákban a negyvenes éveikben járó házaspár feldarabolt testrészei voltak, míg egy-egy zsákban egy ötéves lány és egy egyéves fiú holttestét találták. A gyerekek az El Pais cikke szerint nem voltak feldarabolva.

Az El Pais rendőrségi forrásai szerint a nyomozók úgy gondolják, hogy „profi bérgyilkosok” hajtották végre a gyilkosságokat, „feltehetően egy henteskéssel vagy baltával”. A lap információi szerint a holttesteken nem volt nyoma kínzásnak, és az áldozatok „nem szenvedtek” és „gyors halált haltak”. A rendőrök szerint ismerhették támadóikat, mert a házon nem volt nyoma erőszakos behatolásnak, és feltehetően ők engedték be gyilkosaikat.

A házban talált iratok szerint egy brazil család tagjait találták meg a házban, de ezt még a DNS-vizsgálatok nem erősítették meg. A család alig több mint egy hónapja bérelte ki a házat, és a rendőrség gyanúja szerint menekülhettek vagy rejtőzködtek a spanyol faluban. A spanyol sajtóban megjelent beszámolók szerint a környéken élő emberek nem ismerték őket, és csak kevés alkalommal látták őket a házon kívül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik