Nagyvilág

Őt magyar nőt “vettek” örömlánynak, fejenként ezer euróért

Magyar prostituáltak futtatóit vették őrizetbe Szardínián.

Magyarországon “vásárolt” nőket kényszerített prostitúcióra egy őrizetbe vett olasz férfi és magyar élettársa Szardínia szigetén. A RaiNews24 olasz közszolgálati televíziós hírcsatorna közölte, hogy a 37 éves olasz férfit és 36 éves magyar élettársát Nuoro városában vették őrizetbe. A pár Olbiában élt, de az onnan száz kilométerre levő Nuoro lakásaiban “foglalkoztatta” a magyar lányokat.

A helyi hatóságok szerint az olasz-magyar pár öt magyar nőt vásárolt meg “magyarországi bűnszervezetektől”. A nőkért fejenként ezer eurót fizettek, majd Szardíniára vitték őket. Olbiában fogva tartották őket egy lakásukhoz közeli kutyatelepen, amelyet videokamerákkal is felszereltek a nők ellenőrzésére.

A nőkért a kliensek alkalmanként 80 és 350 euró közötti összeget fizettek. A pénzt futtatóik szedték be. Az olasz férfit és a magyar nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja. A pár életmódja hivalkodó volt, luxuskocsit is vásároltak maguknak.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik