Nagyvilág

Beszarás, mivel próbálta megúszni a letartóztatást egy férfi

Egy meglehetősen ittas, ordítozó férfi miatt hívták ki a rendőröket vasárnap hajnalban, a New Jersey-i Plainfieldben. A járőrkocsi 4 óra 21 perckor ért a helyszínre, a gyanúsított egy út szélén álló autó sofőrülésében ült, és a telefonjába kiabált.

Amikor a rendőrök közelebb léptek, erős alkoholszag csapott az arcukba. Felszólították a 27 éves Kyle Chamblisst, hogy fejezze be a telefonálást, és szálljon a járműből, mire a férfi velük kezdett el ordibálni. A rendőrök ekkor közölték a férfivel, hogy le van tartóztatva. Ő meg azt válaszolta, hogy inkább összecsinálja magát, hogy távol tartsa magától a rendőröket, és így is tett.

Az egyenruhásokat azonban nem hozta zavarba: kiszedték Chamblisst az autóból, ám amikor meg akarták bilincselni, az egyiküket lábon rúgta, a másiknak pedig könyökkel a mellkasára ütött. A rendőrök paprikaspray-vel fékezték meg a dühöngő férfit.

Chambliss ezek után légzési nehézségekre panaszkodott, úgyhogy kórházba szállították. Az orvosok a gyanúsított mellett az egyik rendőrt is ellátták. Chamblisst még aznap előzetes letartóztatásba helyezték, és kiderült, hogy két megye sheriffjei, és egy városi bíróság is keresteti.

A férfi börtönben várja július 22-re kitűzött, első tárgyalását, az óvadéka 65 ezer dollár (több mint 18 és félmillió Forint).

(6 abc)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik