Nagyvilág

4 kisgyerekét ölte meg egy anyuka

Szándékos emberölés vádjával indítottak eljárást egy 29 éves nő ellen, aki Tennessee állambeli otthonában megölte három lányát és egyik fiát – jelentette a helyi sajtó. Shanynthia Gardner a vád szerint mind a négy gyereknek a torkát vágta át egy konyhakéssel. Egyelőre nem lehet tudni, hogy tettét miért követte el.

A rendőrség még pénteken délután fél egykor vonult ki a nő Memphis közeli otthonához, miután egyik szomszédja látta, ahogy egyik gyereke, a hétéves Dallen segítségért kiabálva kirohant a házból. A fiú volt az egyetlen gyerek, aki megúszta a mészárlást. A szemtanú azt is látta, hogy az anya egy késsel a kezében kilép a bejárati ajtón, majd visszamegy a házba.

A kiérkező rendőrök a nő kétéves és hároméves gyerek holttestét a nappaliban találták meg, a négyéves fiút és a féléves kislányt pedig az egyik hálószobában. A legkisebbet egy gyerekhordóban feküdve találták meg. A helyi rendőrség szóvivő a New York Daily Newsnak nyilatkozva elmondta: a kiérkező járőrök nem hívtak mentőt, mert a gyerekek egyértelmű „régen halottak voltak”.

megölt gyerekek
A négy megölt gyerek – Fotó:Facebook

A rendőrök azt egyelőre nem tudták megmondani, hogy Gardner miért gyilkolta meg gyerekeit. A helyi gyermekvédelmi hatóság közölte, hogy a család nem került a látókörükbe. A rendőrök vizsgálják annak lehetőségét, hogy a gyilkosságok mögött valamilyen mentális probléma áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik