Nagyvilág

Nagyon sajnálja a nagypapa, hogy rossz gyereket vitt haza az iskolából

Egy 65 éves amerikai férfi összetévesztette általános iskolás unokáját egy másik tanulóval, ezért eljárást indítottak ellene.

A jelentésből kiderül, Joseph Fuller május 19-én kora délután indult el tanintézményhez. Amikor megérkezett, épp egy gyerekcsoport lépett ki a bejárati ajtón, és ő azt hitte, egyikük az ő unokája.

Megközelítette a gyereket, majd megölelte. Megkérdezte a srácot, indulhatnak-e, aki igenlő választ adott. Az egyik tanár megkérdezte a fiút, tényleg ez a férfi-e a nagypapája, a kölyök pedig erre a kérdésre is igennel felelt.

Ezt követően beültek az autóba felesége mellé és elmentek egy közeli gyorsétterembe ebédelni. Csak akkor vették észre, hogy nem az ő unokájukat hozták el a suliból, mikor már hazaértek. Rögvest visszavitték az iskolához, ahol már anyukája várta.

Nagyon sajnálom. Mikor megláttam, hogy a fiúnak hiányzik egy foga elől rögtön tudtam, hogy hibáztam, mert az én unokámnak épségben van a fogsora

– mondta megbánóan a nagypapa.

Az anyuka elmondta, a férfi nagyon hasonlít az ő apjára, ezért téveszthette össze őket gyermeke. Megjegyzik, az érintett srácoknak ugyanolyan a frizurájuk, a stílusuk, de súlyban és magasságban jócskán eltérnek.

(via KPLC)

 

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik