Nagyvilág

Agyonlőtték a rendőrök egy magyar nő egyiptomi férjét

Az egyiptomi férfi viselkedése miatt a rendőröknek nem volt más választásuk, mint lelőni a fenyegetőzőt.

A 41 éves egyiptomi férfi túszként tartotta fogva a magyar nővel közös 16 hónapos gyereküket.

A dráma péntek estétől 12 órán keresztül tartott, végül a rendőrök agyonlőtték a férfit. A gyereket pedig kórházba kellett szállítani, mert vélhetően az apja egy 10 centi hosszú, 3 centi mély, késsel vágott a nyakába. 

A rendőrök szerint nem volt más választásuk, mivel a férfi a gyerek megölésével fenyegetőzött, megnyitotta a gázt, sőt, Molotov-koktélokkal is dobálózott.

A történet elég zavaros. A rendőrök először péntek este 7-kor érkeztek a helyszínre, mert a szomszédok elmondása szerint a pár nagyon veszekedet. A rendőrök kopogtatására azonban nem válaszoltak. Majd este 10 körül a magyar nő elment boltba, a férje pedig követte a gyerekkel a kezében, amikor pedig rendőrök indultak feléjük, visszarohant, és elbarikádozta magát a kicsivel.

Az egyiptomi férfit reggel 6-ra sikerült kicsalni, hogy átadja a Molotov-koktélhoz szükséges eszközöket, ekkor lőtték le.

Az viszont nem világos, hogy pontosan miért, mert mielőtt éles lőszerrel meglőtték, már ötször eltalálták gumilövedékkel.

A feleség később elmondta, sokat veszekedtek a férjével, ezért el akart válni, de a férfi ezt nem engedte. A férfi egyébként 3 éve érkezett Ciprusra, ahol megházasodott, de munkanélküli volt, és a politikai menedékkérelmét is elutasították.

(via CyprusMail)

Kielemt kép: CyprusMail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik