Nagyvilág

Gyerekpornó és egy láncra vert nő is elkerült a házkutatás során

Egy hitelkártya-visszaéléssel kapcsolatos nyomozás vezette a rendőröket egy detroiti horrorházhoz, melynek átkutatása során, először hatalmas mennyiségű pedofil pornót, majd később egy brutális körülmények között fogvatartott nőt is találtak.

A gyanúsított, a 32 éves Ryon Travis hét gyermek apja, de felügyeleti jogai egyikükkel kapcsolatban sincsenek. A lánykereskedelemmel, és gyermekpornó terjesztésével megvádolt férfi akár harminc év börtönbüntetést is kaphat. Travis az első bírósági meghallgatásán ártatlannak vallotta magát.

Ryon Travis (fotó: West Bloomfield Township Police)
Ryon Travis (fotó: West Bloomfield Township Police)

A rendőrök pár héttel a férfi letartóztatása előtt kezdtek nyomozni, miután bejelentést kaptak egy hitelkártyáról, amin 50 ezer dolláros (közel 14 millió forintos) tartozás halmozódott fel. A kártya Travis nevén volt: lopás gyanúja miatt kezdték el keresni.

Az első házkutatás során a rendőrök lefoglaltak két telefont, amiken kiskorúakról készült pornográf felvételek voltak. Az egyik képen egy tíz év alatti, meztelen lány feküdt egy ágyon, Travis házában. A férfi azt mondta, hogy az egyik lánya van a fotón.

Néhány héttel később a nyomozók visszatértek egy újabb házkutatásra, akkor egy 25 év körüli nőt találtak, akit meztelenül, a nyakörvénél fogva egy sztriptízrúdhoz láncoltak.

A nő a rendőröknek elmondta, hogy két éve él Travissel, és a férfi különböző szeretőivel. Ez idő alatt Travis több nőt kényszerített prostitúcióra, illetve videókat készített róluk, hogy szexuális szolgáltatásaikat az interneten reklámozza.  A láncra vert nő azt mondta, hogy Travis verte azokat, akik nem engedelmeskedtek neki, ő például két hete él már a rúdhoz kötve, mert megpróbált elszökni.

A bíró elutasította Travis óvadékkérelmét, és értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy a férfi, bár az első házkutatás után tudta, hogy rendőrségi megfigyelés alatt áll, mégis folytatta szexüzletét, ráadásul láncra vert egy nőt a házában.

(NY Daily Mail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik