Nagyvilág

Sütőbe rakta kétéves lányát egy anyuka

Gyermek ellen elkövetett súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást egy 35 éves texasi nő ellen, aki a rendőrség közlése szerint a forró sütőbe rakta kétéves kislányát – jelentette a helyi sajtó. Tasha Hatcher házához csütörtökön, pár perccel éjfél előtt vonultak ki a rendőrök, miután bejelentés kaptak arról, hogy egy megégett gyerek van az épületben. Azt nem tudni, hogy ki hívta ki a rendőröket.

A kislányt egy közeli város kórházába szállították, ahonnan mentőhelikopterrel vitték egy égési sérültekre specializálódott dallasi kórházba. A beszámolók szerint a gyerek másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, és állapota stabil. Azt nem közölték, hogy testének hány százaléka égett meg.

A rendőrség közlése szerint Hatcher elismerte, hogy ő rakta be a sütőbe kislányát, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezt miért tette. A nőt a rendőrök azonnal őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásba helyezték. Óvadékát 300 ezer dollárban állapították meg.

A kislányt állami gondozásba vették. A texasi gyermekvédelmi szolgált közlése szerint a gyereket nevelőszülőknél helyezik el, miután kiengedik a kórházból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik