Nagyvilág

Halálra erőszakolt egy tehenet a traktortolvaj

A svájci hatóságok eljárást indítottak egy 19 éves férfi ellen, aki a Bern közelében található Fribourg városában szexuálisan bántalmazott két tehenet egy istállóban, mielőtt ellopott onnan egy traktort – jelentette a helyi sajtó. A fribourgi rendőrség közlése szerint a meg nem nevezett férfi még február 21-én, nagyjából hajnali három órakor tört be a farmra, miután robogója meghibásodott, és egy közlekedési eszközt akart szerezni magának.

A részeg fiatal betért egy istállóba, ahol két tehenet is megkívánt. A rendőrség közlemény szerint „többször is erőszakosan behelyezte karját – legalább a bicepszig – a két tehén ánuszába és nemi szervébe, mielőtt maszturbált”. Majd egy lopott traktorral távozott, és felkereste egyik női ismerősét.

A férfit nem sokkal az eset után fogták el Fribourg történelmi belvárosában a helyi rendőrök, egy rövid ideig tartó üldözés után. Jogosítványát bevonták, majd vádat emeltek ellene a traktor ellopása miatt.

Majd másnap már állatkínzással is megvádolták, miután a farm tulajdonosa felfedezte a tehenek sérüléseit. Az egyik állat másnap belehalt a bántalmazásba, míg a másik túlélte az elszenvedett súlyos sérüléseket.

A rendőrség közlése szerint a fiatal beismerte, hogy mit tett, közölve, hogy egyedül cselekedett, és „egyértelműen alkoholos állapotban volt az eset idején”. A férfi jelenleg is előzetes letartóztatásban van, míg egy elmeorvosi szakértő elkészíti róla jelentését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik