Nagyvilág

Öt évett kapott a nő, mert leharapta barátja szemöldökét

Veszekedés közben történt, néhány órával azután, hogy a férfi hazatért a kórházból, ahova szintén a nő juttatta.

Alig egy nap leforgása alatt kétszer is súlyos, nyolc napon bőven túl gyógyuló sérüléseket okozott volt barátjának egy 34 éves, arkansasi asszony. A meglehetősen impulzív, Latosha Ann Wilbournt azután tartóztatták le a Hot Springs-i rendőrök, hogy 55 éves – most már volt – barátja feljelentette őt telefonon.

A férfi a rendőröknek elpanaszolta, hogy egy nap kétszer is kórházba került agresszív “barátnője” miatt. Mint kiderült, Latosha egy veszekedés hevében először késsel megvágta a férfi karját, majd kergetni kezdte a lakásban, és egy bottal fejbe verte. Miután a karján szerzett sebből nem akart elállni a vérzés, a férfi kórházba ment, ahol 12 öltéssel összevarrták a sebét.

A férfi ezt követően hazament, ahol újabb veszekedés robbant ki. Barátnője ekkor már nem késsel hadonászott: egyszerűen leteperte a férfit, az ágyra lökte, majd ráült. A férfi az asszony súlyától nem hogy védekezni, moccanni sem tudott, így haraphatta le feldühödött nő a szemöldökét.

Latoshát a bíróság 5 év szabadságvesztésre ítélte az testi sértés miatt, emellett további öt évet adtak neki, amiért nem jelent meg a bíróságon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik