Nagyvilág

Nem akart lopni, mégis kénytelen volt betörni egy férfi

Aki valaha dohányzott, az tudja milyen érzés, majd megdögleni egy cigiért. Pontosan ezt érezte vasárnap kora reggel egy 24 éves, új-mexikói férfi. Űzött vadként járta Las Cruces utcáit, de hiába, nem talált boltot, ahol füstölnivalót vehetett volna magának.

Mit tehetett volna? Feltört egy kisboltot. Semmi mást nem vitt el, csak egy doboz cigarettát, aminek az árát lelkiismeretesen a pulton hagyta. A biztonsági kamerák felvételén tisztán látszik, amint a férfi vállal nekifeszül a bolt ajtajának, de az többszöri próbálkozás után sem enged. Végül az ajtó alsó paneljét sikerült berugdosni. Amikor az elkövető bemászott és elvette az egy doboz cigit, először megbizonyosodott arról, hogy a kamerák jól látják, aztán kiszámolta a dohányért járó pénzt.

Sajnos idő közben egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik hamar elkapták a nikotinista betörőt, és közölték vele, hogy az „önkiszolgáló” üzletek nem egészen így működnek. Majd azt is közölték, nagyra értékelik, hogy megpróbált pénzt hagyni a cigiért, de az ajtóban keletkezett kárt az aligha fogja fedezni.

A férfi ellen betörés vádjával indult eljárás.

(via KRQE News)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik