Nagyvilág

Lerágta a bőrt ujjairól a körözött bűnöző, hogy ne tudják azonosítani

Kétségbeesett, és teljesen reménytelen módszerrel próbált megakadályozni egy 24 éves, körözött floridai férfi, hogy Ohio állam rendőrei azonosítani tudják, miután megállították autóját. Kirk Kelly ugyanis fogta, és az össze ujjáról lerágta a bőrt, hogy ne tudjanak tőle ujjlenyomatot venni – jelentette a helyi sajtó. Terve azonban teljes kudarc volt.

Kelly ujj
Kelly keze a ujjlenyomata megsemmisítése után

Kellyt vasárnap, hajnali három órakor állították meg az ohiói Tallmadge város rendőrei. A férfi a helyi rendőrfőkapitány közlése szerint hamis személyazonosítót adott az őt megállító rendőröknek, de azt elárulta, hogy a floridai Tampából származik. Ekkor az ohió rendőrök ekkor kapcsolatba léptek az ottani rendőrséggel, ahonnan fényképeket kaptak Kellyről, amin látszottak jellegzetes tetoválásai is.

Kelly ekkor rágta le a bőrt ujjairól, hogy ne tudjanak tőle ujjlenyomatot venni, és ezzel megakadályozza, hogy beazonosítsák. Azonban a rendőröknek nem volt szüksége ujjlenyomatára: a floridai rendőröktől kapott fényképek bőven elegendőnek bizonyultak. Kellyt letartóztatták, és hamisítás, valamint bizonyíték megrongálása vádjával indítottak eljárást ellene.

kelly tetko
Nem csak az ujjlenyomata volt egyedi Kelly testén

A férfi ellen több letartóztatási parancs is érvényben volt Floridában, többek között drogkereskedelem és fegyverek illegális eladása miatt. A rendőrség közlése szerint a Kelly által eladott fegyverek 15 floridai gyilkossághoz köthetőek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik