Nagyvilág

Nőket, gyerekeket vizelt le, körözik a pisifantomot

Közzé tette a rendőrség a rács mögé került fekáliás fantom követőjének személyleírásait. A harminc év körüli férfi múlt péntek óta négy hölgyet és két kislányt támadott meg, levizelve őket a nyílt utcán – számol be a bumm.sk szlovák hírportál.

Az első támadásra január 29-én, Pozsony óvárosában került sor, a férfi áldozata egy 30 év körüli nő volt. Még aznap a helyi közlekedési vállalt egy megállójában egy 31 éves hölgyet vizelt le a férfi, a következő napon három hasonló esetről érkezett bejelentés a hatóságokhoz, két esetben gyermeket ért támadás. Január 30-án egy 29 éves nő esett áldozatul, majd egy 15 éves lánynak kellett átélnie az undorító cselekményt. Néhány napja a rendőrséget arról tájékoztatták, hogy január 29-én egy 15 éves kislányt is levizelt egy 30 év körüli, sovány testalkatú férfi.

A rendőrség felhívást tett közzé, amelyben arra kéri a nőket, akik áldozatul esnek a fantom támadásának, vagy a garázdaság szemtanúinak, hogy azonnal jelentsék azt a rendőrségnek. A tettes személyleírása: kb. 180 cm magas férfi, kisportolt, más vallomások szerint vékony testalkatú, fekete kapucnis pulóvert viselt, amelyre világos mellényt vett, sötét nadrágot viselt.

A rendőrség az összes esetben garázdaságért indított eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik