Nagyvilág

Súlyos büntetést kapott a pedofilt megkéselő nő

Az ötgyerekes anyuka jóban volt egy ideje az öregemberrel, akiről idővel megtudta, hogy imád kisfiúkat fogdosni. A nő döntött, ölt. Most súlyosbították a büntetését.

A 32 éves Sarah Sandst bűnösnek találta egy londoni bíróság emberölés vádjában, mert megölte a 77 éves Michael Pleastedet. Tette ezt azután, hogy kiderült, az idős férfi iskolás fiúkat zaklatott – írja a BBC.

A nő eredetileg három és fél év börtönt kapott önbíráskodásáért, ezt a Fellebbvitel Bíróság túl enyhének találta és 7 és fél évre módosította. A vádiratból kiderült, hogy Pleasted már 28-szor büntetve pedofilkodásáért, épp egy tárgyalása előtt volt, amikor a vele összebarátkozott nő megölte kelet-londoni lakásában.

Úgy tudni, az ötgyermekes nő megismerkedésük után tudta meg, milyen a férfi előélete, akinek előtte még ételt is szállított, és előre eltervezetten szúrta őt le. Miután feladta magát a rendőrségen, azt vallotta, hogy megtudta, hogy a férfi gyerekeket fogdosott, hát “kezelésbe vettem, megkéseltem”.

Az eredeti ítélet ellen többen tiltakoztak, így került a Fellebbviteli Bíróság elé. Enyhítő körülménynek tudták be, hogy Sands anya, hogy megbánást tanúsított és hogy egyből elismerte a gyilkosságot. Az, hogy eleve egy késsel, ölési célból ment a lakásra, tíz évnél indította a büntetését, ebből vontak le az enyhítő körülményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik