Nagyvilág

Megijedtek a drogcsempészek, magukra hívták a rendőröket

„Helló, ööö, mi két balfasz vagyunk” – mondták a telefonba a meglepett diszpécsernek.

Megszeppent drogcsempészek adták fel magukat az idahói rendőröknek – a két fiatal férfi kilenc kiló marihuánát vitt Las Vegasból Montanába. Útközben „megvámolták” a szállítmányt, aminek hatására egy idő után minden mellettük elhaladó autóról azt hitték: fedett nyomozók követik őket. Arra jutottak, jobb lesz, ha tárcsázzák a 911-et és feladják magukat, mielőtt nagyobb baj történik.

„Helló, ööö, mi két balfasz vagyunk, akiket megtaláltak, miközben megpróbáltunk átvinni némi cuccot az államhatáron, és most minden zsaru itt köröz körülöttünk, úgyhogy azt szeretném, hogy fejezzétek be, srácok” – mondta az egyik botcsinálta drogcsempész, aki igyekezett együttműködéséről biztosítani a meglepett diszpécsert, a tartózkodási helyüket is elárulta. „Én vagyok itt, meg egy haverom, akit elhoztam, meg van velünk egy kutya, akit vissza akarunk vinni a gazdájával. Nagyon kedves jószág, nem agresszív, egy pitbull. Nagyon fázik az autóban, meg kéne neki valami kaja” – közölte.

A diszpécser némi türelmet kért, ami közben hallatszott, ahogy a telefonáló azt mondja a társának: kedves srác a rendőr. „Van valami pisztoly, fegyver vagy hasonló nálatok?” – kérdezte a diszpécser, aki már nem bírta nevetés nélkül, amikor azt válaszolták: semmi ilyesmijük nincs, csak némi nassolnivaló meg hasonlók.

Mire a rendőrök kiértek, a két drogcsempész tarkóra tett kézzel várakozott az autónál. Marihuána-csempészet miatt vonják őket felelősségre, büntetésüket súlyosbíthatja, hogy nem először kerülnek hasonló cselekedet miatt összetűzésbe a törvénnyel: tavaly mindketten felfüggesztett börtönt kaptak. (KSL)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik