Nagyvilág
banán (Array)

48 banánt tömtek a rendőrök az aranyláncot lenyelő tolvajba

24.hu
24.hu

2016. 01. 11. 14:16

Ezzel a módszerrel érték el az indiai rendőrök, hogy minél hamarabb „visszaszolgáltassa” az ékszert, amit egy nő nyakából tépett le.

A 25 éves tolvaj egy Mumbai keleti részén található halpiacon tépte le egy nő nyakából az 25 grammos arany ékszert, majd megpróbált elszaladni zsákmányával, de nem jutott messzire. Az áldozat kiabálását hallva járókelők üldözni kezdték, és sikerült is elfogniuk Gopi R Ghawarét, aki gyorsan lenyelte a bizonyítékot – jelentette a helyi sajtó.

Ha abban reménykedett, hogy ezzel a módszerrel meg fogja úszni a büntetést, tévedett. A rendőröknek átadott férfit ugyanis kórházba vitték, hogy ellássák sérüléseit, amit az őt megverő járókelők okoztak, és az ott elvégzett röntgenvizsgálat egy fémtárgyat mutatott a gyomrában. Ezután már beismerte az őt kihallgató rendőröknek, hogy lenyelte a láncot – írta a Hindustan Times.

A rendőrök ekkor egy már többször is sikeresen alkalmazott módszerhez folyamodtak. Egy nagy kosárnyi banánt vittek neki, és arra kényszerítették, hogy mind a 48 darab banánt egye meg. Majd másnap reggel a vécére kísérték, ahol a rendőrök videóra vették, ahogy a lopott ékszer előkerül emésztőrendszeréből. Ezután ráparancsoltak, hogy fertőtlenítővel mossa le, majd előzetes letartóztatásba helyezték.

A banánevéses zsákmányvisszaszerzés módszerét. Tavaly áprilisban hatvan banán, tej és antacid segítségével érték el a rendőrök, hogy egy 30 éves tolvaj visszaadjon egy lopott nyakláncot, ami a rajta lévő nagy medál miatt végül csak három nap után bukkant elő emésztőrendszeréből. Az áldozatnak azonban nem kellett többé az aranylánc, amit inkább beolvasztatott egy ékszerésszel.

Két éve pedig majdnem száz banánt etettek meg egy 28 éves férfival, aki egy vonaton nyelt le egy arany nyakláncot. Akkor a rendőrök az áldozat tanácsára kezdték választották ezt a módszert, aki orvos volt.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Sexcrimes  Wild Things / wildthings   Year: 1998 - usa  Denise Richards, Matt Dillon   Director: John McNaughton
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.