Nagyvilág

Nagyon alábecsülte az áldozatát egy kínai rabló

Ha létezik kézikönyv bűnözőknek, akkor valószínűleg az első között figyelmeztet a megfelelő célpont kiválasztásának fontosságára. A törvényen kívüliségnek amúgy is rengeteg a kockázata, teljesen felesleges ezeket képességeket meghaladó feladatok bevállalásával tovább szaporítani.

Ha létezik is kézikönyv a bűnözőknek, az a csíkos inges kínai férfi biztosan nem olvasta, aki megpróbálta elszedni egy másik, fekete dzsekis férfi pénzét, egy bankautomatánál, a Szecsuán tartományban fekvő Dejang városban.

Ahogy a biztonsági kamera felvételén látszik, a botcsinálta bűnöző először titokban, hátulról akarta elszedni a pénzt, amit éppen kiköpött a gép, de elég ügyetlen volt, a kiszemelt áldozat azonnal elütötte a kezét. A tolvaj ezután úgy döntött, hogy átmegy rablóba: erőszakhoz folyamodik. Az elsőre kissé megilletődött áldozatjelölt azonban hamarosan lehengerlő ellentámadásba kezdett, és kiütéses győzelmet aratott támadója fölött. Aztán mintha mi sem történt volna, befejezte a pénzfelvételt, és angolosan távozott. A felvételt a kínai CCTV hírcsatorna tette közzé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik