A következő élő közvetítés része Washington Post: agyonlőtték a terrortámadás fővezérét

Elindult a francia anyahajó az ISIS ellen

saint-denis
saint-denis

Háborúba megy a francia flotta zászlóshajója, a Charles de Gaulle repülőgép-hordozó, szerdán futott ki a kikötőből. A cél a Földközi-tenger keleti medencéje, innen fognak felszállni a francia vadászgépek, hogy bosszút álljanak a párizsi attakért. (BBC)

Toulon, 2015. november 18. A Charles De Gaulle francia nukleáris meghajtású repülõgép-hordozó elindul a dél-franciaországi Toulon haditengerészeti támaszpontjáról 2015. november 18-án. Az anyahajó a Földközi-tenger keleti medencéje felé tart, hogy részt vegyen a november 13-i párizsi merényletekért felelõsséget vállaló Iszlám Állam (IÁ) elleni hadmûveletekben. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Toulon, 2015. november 18.
A Charles De Gaulle francia nukleáris meghajtású repülõgép-hordozó elindul a dél-franciaországi Toulon haditengerészeti támaszpontjáról 2015. november 18-án. Az anyahajó a Földközi-tenger keleti medencéje felé tart, hogy részt vegyen a november 13-i párizsi merényletekért felelõsséget vállaló Iszlám Állam (IÁ) elleni hadmûveletekben. (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik