Nagyvilág

Bocsánatot kért az ügyvéd a feleségétől, amiért meg akart ölni – háromszor

A bíróság előtt kért elnézést feleségétől egy tennessee-i ügyvéd, miután bűnösnek vallotta magát gyilkossági kísérlet vádjában – jelentette a helyi sajtó. A 39 éves Fred Auston Wortman egy alkalommal próbálta megölni feleségét, valamint két embert is megpróbált felbérelni a nő megölésére, miután válni akart.

Wortman először felesége fogkrémjének megmérgezésével próbálta megölni Staci Wortmant, akivel 14 éve voltak házasok, de a nő csak rosszul lett a sisakvirágméregtől. Később egy bérgyilkost próbált meg felbérelni, aki azonban egy fedésben lévő rendőr volt. Majd miután már letartóztatták, és egy vádesküdtszék eljárást indított ellene a gyilkossági kísérletek miatt, a börtönben egy elítéltet akart lefizetni, hogy ölje meg nejét. A rab azonban inkább a hatóságokhoz fordult az ajánlattal.

Wortman egy vádalku részeként vallotta bűnösnek magát az ellene felhozott vádpontokban, és harminc évig tartó börtönbüntetésre ítélték. Leghamarabb kilenc év múlva lehet feltételesen szabadlábra helyezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik