Nagyvilág

Frászt kaptak a járókelők a pizzát vonszoló műpatkánytól – videó

Kandi kamera! Átverés! Sikolyok!

Olyan nagy svunggal robbant be az életünkbe a pizzáspatkány-sztori, hogy meglepődtünk volna, ha nem bukkan fel újra valamilyen formában.

Ha valakinek mégsem világos, hogy miről hadoválunk, íme kis gyorstalpaló: szeptemberben valaki videóra vette, amint a New York-i metróban egy patkány egy testméreténél nagyobb pizzaszeletet vonszolt magával. A rágcsálóból villámgyorsan világsztár és mém lett (egészen a shake-et fogyasztó mókus megjelenéséig, de ez most nem ide tartozik).

Két héttel később újabb pizzás patkányos videó jelent meg, a helyszín szintén az amerikai város egyik metróaluljárója, csak ebben a filmben két állatka marakodik egy szeleten. Ezek után nem meglepő, hogy a halloweeni szezonban már a menő jelmezek között tartották számon a pizzáspatkány-szettet.

A napokban pedig – és ezzel rátérünk mai témánkra – elkészült egy újabb videó, amelyben olasz specialitással kolbászoló rágcsálót láthatunk, ám ezúttal egy távirányított műpatkány fuvaroz egy (igazi) pizzaszeletet, hogy ráhozza a frászt a New York-i lakosokra.

Kandi kamerás átverés másfél percben, hálás közönséggel.

Akit érdekelnek a kulisszatitkok, és szeretné tudni, hogyan készült a pizzás-patkányos átverés, tekintse meg ezt az érdekfeszítő útmutatót!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik