Nagyvilág

László Petra férje cáfolta, hogy beperelnék az elesett menekültet

Félreérthették az orosz lapnak adott interjút. Azt viszont mindenképp be akarják bizonyítani, hogy Oszama Abdul Mohszennek nincs igaza.

Ahogy arról kedden beszámoltunk, interjút adott az orosz Izvesztyija című lapnak László Petra, az N1TV volt operatőre, aki azzal szerzett kétes hírnevet, hogy a röszkei gyűjtőponton, forgatás közben belerúgott két gyermekbe, valamint egy gyermekével menekülő apa felé rúgott, aki elesett (azt a borzasztóan erőltetett és kínos vitát most hagyjuk, ami arról szól, hogy eltalálta-e vagy sem). László az interjúban egyebek mellett arról beszélt, hogy fontolgatják családjával, hogy Oroszországba költöznek, valamint beperlik a Facebookot az őt gyalázó oldalak miatt.

Az orosz nyelvű interjúból arra lehetett következtetni, hogy a gyermekével elesett menekültet, Oszama Abdul Mohszent is beperlik, de László Petra férje az MNO-nak most azt mondta: ők nem mondták, hogy pert indítanak vele szemben és nem is terveznek ilyet.

Az Izvesztyijának adott interjú utolsó bekezdése szó szerinti fordításban így hangzik: „Egyet biztosan tudunk, azt, hogy be fogjuk perelni a Facebookot. Be fogjuk bizonyítani azt is, hogy Oszamának nincs igaza. Egyébként is megváltoztatta a vallomását, először egy rendőrt okolt. A férjem be akarja bizonyítani az ártatlanságomat, ez számára becsületbeli ügy”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik