Nagyvilág

Hisztériás rohamot kapott a rasszista idióta a kebabosnál – videó

Nem a megrendelt színű paprikát tették a gyenge idegrendszerű hölgy kajájára – rettenetesen kiborult.

Ma már – Orbán Viktor jóvoltából – bekerültek a hírekbe a kebabosok, most jöjjön még egy cikk az arab gasztronómia zászlóshajójáról. Szemben a magyar miniszterelnök befogadó, kebabospárti nyilatkozatával, Amerikában tombol a rasszizmus, legalábbis egy idióta vásárlóban.

„Hé! Ha szeretnének udvariasak lenni az ügyféllel, akkor Amerikában beszéljenek egymással angolul”

– üvölti ez az igen szimpatikus hölgy a két pultos a kebabosnál; és ez még nem is a mélypontja annak a videónak, amelyen néhány nap alatt több mint 3,7 millióan szörnyülködtek.

A hisztériás rohamot valószínűleg azért kapta, mert a pepperoni zöld volt az ételén, holott ő világosan megmondta, hogy pirossal kéri. Az egyik felszolgáló felajánlja, hogy 15 percen belül kicserélik; de a nő közli: nincs 15 perce, sem arra, hogy ők megtanuljanak angolul, sem arra, hogy új kaját készítsenek neki.

A hisztérika további aranyköpései: „A vevő mindig az első – így működik ez ITT.” „Nincs 15 percem, hogy hallgassam, amit önök beszélnek, ki tudja, milyen nyelven.”

Majd szenzációs nagymonológját az „Ez itt Amerika, jó, lenne, ha ezt felfognák” mondat (részeinek) ismételgetésével zárja – és utána jön még egy csattanó is.

Igen, lefejelte az ajtót. Instant karma, ahogy az angolok mondják (Amerikában és másutt).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik