Nagyvilág

Börtön vagy házasság, választott a texasi férfi

Borton(960x640).jpg (Array)
Borton(960x640).jpg (Array)

Egy helyi bíró óriási dilemma elé állította a fiatalt: vagy elveszi választottját, vagy 15 napra börtönbe kerül vetélytársa bántalmazásáért.

A pénteken nyilvánosságra került bírósági dokumentumok szerint Josten Bundyt márciusban tartóztatták le, mert bántalmazta barátnője, jelenlegi felesége volt udvarlóját. Randall Rogers bíró úgy határozott, ha Bundy 30 napon belül feleségül veszi a 19 éves lányt, próbaidőre bocsátja, nem küldi börtönbe.

Az ítélet szerint Bundynak a Bibliából is másolnia kell és tanácsadáson kell részt vennie. Bundy a házasságot választotta, és menyasszonya, Elizabeth Jaynes is beleegyezett a gyors esküvőbe. A lány apja azonban nem örült az ítéletnek, és dühösen beszélt a bíróról a KLTV tévécsatornának: szerinte kikényszerítette a házasságot, amihez nem volt joga, ezért meg kellene vizsgálni, hogy nem történt-e bírói tévedés.

A pár elmondta: bár szó volt közöttük az esküvőről, nem tervezték ilyen sebbel-lobbal, ennek ellenére boldogok. Az viszont nem tetszett nekik, hogy kényszerűségből kellett ilyen hamar beleugraniuk a házasságba. “Nem tudtunk olyan esküvőt szervezni, amilyet akartunk. Még fehér ruhám sem volt” – panaszkodott az ifjú ara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik