Nagyvilág

Pofonokkal alázták meg a bolti tolvajt – videó

Az esetnek letartóztatás lett a vége, miután a felvétel terjedni kezdett az interneten.

A brit rendőrség őrizetbe vett egy huszonéves fiatalt, aki szétpofozott egy bolti tolvajláson kapott férfit egy kelet-londoni boltban. A támadásról készült mobiltelefonos felvételt pénteken tették fel a YouTube-ra. (Az eredeti videót azóta már letörölték.) A felvételen látni lehet, ahogy a polcok közül előcibál egy férfit, nyugodtan kinyitja a táskáját, majd teljesen váratlanul egy hatalmas pofont ad neki, amit még tíz követ.

Közben folyamatosan azzal fenyegeti, szétveri, ha még egyszer lopáson kapják. „Ha még egyszer lopni mersz ebből a boltból, a szart is kipofozom belőled, megértetted? Ez nem egy átlagos bolt. Ez nem Tesco.” Majd hozzátette, ha még egyszer lopni mer az üzletből, ő személyesen fogja megverni.

Miután terjedni kezdett a Costcutter üzletlánc egyik kelet-londoni boltjában készült felvétel, a cég a Facebook-oldalán azonnal elítélte a támadást, teljesen elfogadhatatlannak nevezte azt, és az eset teljes kivizsgálását ígérte. Közölték azt is, hogy a felvételen látható férfi nem a bolt tulajdonosa, hanem annak egyik rokona volt, aki nem is dolgozik az üzletben, és akkor verte meg a tolvajt, amikor a tulaj nem volt bent.

A Scotland Yard szombaton értesült a felvételről, és másnap már be is jelentették, hogy őrizetbe vették a pofozkodó férfit, akit egy kelet-londoni rendőrségen taranak fogva, miközben folytatják a nyomozást az ügyben.

Arról egyelőre nincsen információ, hogy a lopással gyanúsított férfivel mi történt. 

Olvasói sztorik