Nagyvilág

Kényszerítette lányát, hogy húga holttestét a fagyasztóba rakja

Megölte két gyermekét, és a holttesteket a lakásukban lévő fagyasztóban rejtette egy amerikai nő, aki két másik gyermekét válogatott kínzásoknak tette ki.

A holttesteket kilakoltatók találták meg az előző héten a Detroit városában található otthonban, ahol a 35 éves Mitchelle Blair és két életben maradt gyermeke lakott – jelentette a helyi sajtó. A két kisgyerek – egyikük 9, a másik 13 éves volt, amikor anyjuk megölte őket – évekig feküdt a fagyasztóban, mire felfedezték őket.

A helyi hatóságok közlése szerint Blair első áldozata kilencéves fia, Stephen volt, aki 2012 augusztusában halt meg, miután anyja két héten át kínozta. A nőt azzal vádolják, hogy a gyereket a nyakára szorított övvel fojtogatta, forró vizet zúdított rá és műanyag zacskót szorított a fejére. Amikor pedig élettelenül találta, ágyneműbe csavarta, majd a testet a fagyasztóba helyezte.

13 éves lányát kilenc hónappal később ölte meg, miután a gyerek közölte vele, hogy nem szereti testvéreit. Blair ezen a beszámolók szerint annyira feldühödött, hogy vasalóval égette a gyerek hátát, fahusánggal verte, majd egy ruhadarabot tekert a nyaka köré, fejére pedig egy műanyag zacskót húzott, és megfojtotta. Ezután legidősebb lányát –aki most 17 éves – arra kényszerítette, hogy ő rakja be a lány holttestét a fagyasztóba.

A beszámolók szerint Blair életben maradt két gyermekét sem kímélte. A most 8 éves fiú és nővére testén vasalótól származó égési sérüléseket találtak, valamint verések nyomait – állítólag egy hosszabbítóval verte őket.

A nő ellen egyelőre még csak gyermekbántalmazás miatt emeltek vádat. A helyi ügyészség közlése szerint az emberölési vádakat csak az orvos szakértői jelentés után tudják megtenni. A két gyerek holttestén a hírek szerint még nem végezték el a boncolás, mert előbb meg kell várniuk, hogy a testek felolvadjanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik