Nagyvilág

Megverte barátját, mert nem szexelt vele az éttermi vécében

A falhoz verte a fejét a férfi mosdóban, miután visszautasította közeledését.

Családon belüli erőszak vádjával indítottak eljárást egy chicagói nő ellen, aki azért verte meg barátját, mert a férfi nem volt hajlandó szexelni vele – írta a Chicago Tribune. A visszautasításnak lehetett valami köze a helyszínválasztáshoz. A 26 éves Stephanie Miller ugyanis egy étterem férfi mosdójában akart rámászni párjára.

A meg nem nevezett férfi a rendőröknek elmondta: vacsorázni vitte Millert, miután egy kocsmában ittak, és ahol a nő már akkor „kiszámíthatatlanul” viselkedett. Amikor pedig az étteremben el ment pisilni, a nő követte és miközben a piszoárnál állt, elkezdte lecibálni róla a ruhát, és kérte, hogy szeretkezzenek. Amikor pedig nemet mondott, rátámadt, és a fejét beleverte a vécé falába.

A hírből az nem derült ki, hogy a rendőrséget ki hívta ki az étterembe, ahol kikérdezték Millert az esettel kapcsolatban, ami alatt a nőnek sikerült egy másik bűncselekménnyel kapcsolatban is lebuktatnia saját magát. Kihallgatása alatt ugyanis a táskájában turkált, és közben kicsapott az asztalara egy üvegnyi vényre kapható gyógyszert, amin egy másik nő neve állt. Így gyógyszerrel való visszaélés vádjával is eljárást indítottak ellene, és letartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik