Nagyvilág

Videóra vette, amikor a kutyával szexelt, majd a filmet véletlenül elküldte a barátnőjének

afrikai-oroszlankutya(960x640).jpg (kutya,)
afrikai-oroszlankutya(960x640).jpg (kutya,)

Egy párkapcsolatnál sokkal többet bukott a szerencsétlenségén, az óvatlan perverz.

Pornót nézett otthon, a dél-angliai Devonban a 34 éves David Buchanan, míg a barátnője dolgozott. A férfinek eszébe jutott, hogy milyen lenne, ha a kutyájukkal szexelne. A párnak egy tíz hónapos, a vizslához hasonló, afrikai oroszlánkutyája (Rhodesian Ridgeback) van. Buchanan nem csak azt határozta el, hogy fajtalankodni fog az állattal, hanem azt is, hogy táblagépe kamerájával felveszi a jelenetet. Valamiért azonban mellényúlt, így a videót véletlenül átküldte a barátnője telefonjára. A nő, amikor meglátta a felvételt, egyetlen perc habozás nélkül hívta a rendőrséget, akik letartóztatták a férfit – írja a North Devon Journal.

 Afrikai oroszlánkutyája (Rhodesian Ridgeback), kép: Wikipédia

A rendőrség szexuális zaklatással vádolta meg a férfit, amit a férfi beismert, a neve így hét évre felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára. Buchanan ügyvédje elmondta, hogy védence azonnal rájött, hogy hülyeséget csinált, és mélyen megbánta a tettét. Kiemelte, hogy a férfi nehezen alkalmazkodik a társadalmi normákhoz, az ideje nagy részét otthon tölti, nem jár el sehová, barátai nincsenek, csak a volt barátnőjével tartott fenn kapcsolatot.

Buchanan, azon kívül, hogy felkerült a szexuális bűnözők listájára, tizenkét heti börtönbüntetést kapott, két évre felfüggesztve, részt kell vennie egy ötven napos rehabilitációs programon, meg kell fizetnie 80 fontot (kb. 34 ezer forint) a bíróság költségeire, illetve 85 fontot (kb. 36 ezer forint) kártérítésként a volt barátnőjének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik