Nagyvilág

Letartóztatták a gyermekét brutálisan megütő férfit

gyermekbantalmazas(960x640).jpg (gyermekbántalmazás, biztonsági kamera, )
gyermekbantalmazas(960x640).jpg (gyermekbántalmazás, biztonsági kamera, )

Úgy pofon vágta kisfiát egy szupermarketben, hogy a gyerek a földre zuhant. A biztonsági kamerák rögzítették az esetet.

Egy kisfiú szalad egy élelmiszerbolt polcai között. Egy pillanat múlva azt is látjuk miért: napszemüveges, fiatal férfi elől menekül, akit később a 23 éves Justin Whittingtonként azonosítottak: a gyermek a saját fia. A férfi olyan erővel üti arcon a gyermeket, hogy az a padlóra zuhan, ahonnan a férfi a karjánál fogva rángatja fel. A gyermekkel aztán egy várandós nő, feltehetően az anyja, Crystal sétál ki az üzletből. A lenti videón látható jelenetet, egy szupermarket biztonsági kamerája rögzítette , Kaliforniában.

Az üzlet egyik alkalmazottja, aki látta a történteket, szólt a tulajdonosnak, hogy nézze meg a felvételt. Harry Dindral, pedig nem csak megnézte, de a Facebook oldalán meg is osztotta a videót, és azt írta hozzá: „a legrosszabb dolog, amit életemben láttam.”

A posztot az erőszakos apa is megtalálta, és kommentet is írta alá: „nem egyszer tiporták már sárba a nevem, de eddig mindig tisztára mostam, most sem lesz ez másképp”.

A felvétel alapján, a rendőrség megkereste, és letartóztatta Whittingtont, majd gyermekbántalmazás miatt eljárást indítottak ellene – írja a Mirror.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik