Nagyvilág

A tárgyalóteremben taposta volt barátnője fejét

Bepöccent a bíró döntésén, és dühét a nőn vezette le, akit székkel dobált, megkergetett és megtépett.

Két évig tartó börtönbüntetésre ítélt egy brit bíróság egy 38 éves férfit, aki egy bírósági tárgyalás után, a tárgyalóteremben támadt rá volt barátnőjére, miután számára kedvezőtlen ítélet született a kettőjük között zajlott polgári perben – írta a Mirror. Lee Keeley állította: semmi emléke sincsen az esetről, amit ügyvédje szerint azután követett el, hogy „elvesztette az eszét, és önuralmát”.

Keeley még januárban esett neki volt barátnőjének a Lincoln megyei bíróságon, miután vesztesként került ki egy perből. A férfi először a bíróval üvöltözött, majd a nőhöz fordult és egy széket hajított felé, de nem találta el. Ezután kergetni kezdte.

A beszámoló szerint kétszer futották körbe a tárgyalótermet, mire utol tudta érni. Ekkor megragadta és a nő fejét a falba verte, majd a földre került nő fején és mellkasán kezdett el ugrálni. A tárgyalóteremben lévő ügyvédeknek ekkor sikerült megállítaniuk. Keeley azt állította, csak a székdobásra emlékszik, utána semmire.

A rá kiszabott kétéves börtönbüntetés felül a bíróság örökre eltiltotta attól, hogy kapcsoltba lépjen volt barátnőjével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik