Nagyvilág

Meggyőzte férjét, hogy erőszakolja meg 15 éves lányát, mert gyereket akart

Misty Machinshok  (mugshot, )
Misty Machinshok  (mugshot, )

A 33 éves nő még tanácsokat is adott lányának, milyen pozíciót vegyen fel, hogy nagyobb eséllyel essen teherbe.

Egy amerikai bíróság 15-től 30 évig terjedő börtönbüntetésre ítélt egy pennsylvaniai nőt, aki új férjével erőszakoltatta meg saját lányát, azt várva, hogy a gyerek teherbe essen, és ő nevelhesse fel a kisbabát – jelentette a helyi sajtó. A meddő Misty Machinshok még januárban vallotta bűnösnek magát az ellene felhozott vádakban, amik közt egyebek mellett nemi erőszak, súlyos testi sértés és gyermek veszélyeztetése szerepelt.

A beszámolók szerint a Wilkes-Barre városában élő nő egy internetes társkereső oldalon ismerkedett meg 29 éves férjével, akit sikerült rávennie arra, hogy próbáljon gyereket nemzeni lányának. A páros azt tervezte, mindenkinek azt mondják majd, hogy a lányt egy ismeretlen ejtette teherbe egy házibuli alatt.

A férfi az Inquisitr cikke szerint 2013-ban szinte minden másnap megerőszakolta Machinshok tinédzser lányát. A beszámoló szerint több esetben az anyuka is jelen volt az aktusnál, tanácsokkal látva el őket a legjobb pozíciókra, ami elősegítheti, hogy teherbe essen. A férfi a bírósági iratok szerint még a lány húgát is megerőszakolta, aki az eset idején 11 éves volt.

A férjet végül 2013 októberében tartóztatták le, miután az egyik lány barátnője megtudta, mi történt, és elmondta egy tanárnak, aki pedig a rendőrséget értesítette. Misty Machinshokot 2014 januárjában tartóztatták le, miután férje elmondta a hatóságoknak a tervüket. Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a nőnek miért nem lehetett gyereke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik