Nagyvilág

Gyanús körülmények: Holtan találták az olajmilliárdos unokáját

kábítószer (kábítószer)
kábítószer (kábítószer)

Andrew Getty, a Getty-vagyon örököse volt. A gyilkossági osztály nyomoz.

Holtan találták J. Paul Getty, a Getty olajtársaság néhai alapítójának unokáját Hollywood Hills-i otthonában. A 48 éves Andrew Getty, a Getty-vagyon örököse volt.  Halálának okát nem közölték. A hírességek ügyében jól tájékozott TMZ portál szerint a férfit “gyanús körülmények” között kedd koradélután találták meg a fürdőszobájában. Volt barátnőjét potenciális tanúként vagy gyanúsítottként előállították. Az ügyben Los Angeles-i rendőrség gyilkossági osztálya nyomoz.

A mentőket a nő hívta ki, bejelentve, hogy Andrew Getty szíve megállt. A párhoz korábban 31 alkalommal szállt ki a rendőrség. A TMZ szerint a rendőrök gyakran bedrogozva találták őket.

J. Paul Getty, Amerika egykor leggazdagabb embere, a képzőművészeti kaliforniai Getty Múzeum alapítója a 60-as években több kisebb olajtársaságot egyesítve hozta létre a Getty Oil Companyt, amelyet fia és Andrew Getty apja, Gordon Getty üzletember-zeneszerző 1986-ban adott el a Texacónak. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államok 54. leggazdagabbjának számító Getty család vagyona 5 milliárd dollár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik