Nagyvilág

Meztelen férfit talált tízéves fia ágyában az anyuka

A nő halálra rémült, amikor hajnalban ránézett gyerekére.

Letartóztattak egy 25 éves amerikai férfit a floridai Tampa városában, aki éjszaka betört egy házba, majd anyaszült meztelenül befeküdt egy tízéves kisfiú mellé az ágyba, ahonnan a gyerek édesanyja zavarta el – jelentette a helyi sajtó. Ernest Johnson a beszámolók szerint aludt, amikor az anyuka vasárnap hajnalban rányitotta az ajtót. Csakúgy, mint a tízéves kisgyerek, aki az anya elmondása szerint egy olyan gyógyszert szed, ami miatt mélyen alszik.

Az anya – akinek nevét a gyerek védelme miatt nem hozta nyilvánosságra a sajtó – elmondta: azonnal sikítozni kezdett, amikor meglátta a férfit a gyereke ágyában, és gondolkodás nélkül ütlegelni kezdte. Erre Johnson felébredt, és pucéran kiugrott az ablakon és elmenekült.

A rendőrségnek pár órával később sikerült egy közeli házban elfognia a férfit, miután nyomkövető kutyák odavezették őket. A férfi ujjlenyomatát pedig megtalálták a kisfiú szobájának ablakán, amin át elmenekült a házból.

Johson ellen molesztálás, betörés és betöréshez szükséges szerszámok birtoklása miatt emeltek vádat, és hétfőn előzetes letartóztatásba helyezték. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik