Nagyvilág

Öngyújtó lángja mellett töltött benzint az autójába, hogy lásson – tűz lett a vége

benzin (benzin)
benzin (benzin)

Nem vitte túlzásba a gondolkodást.

Csak saját hülyeségének köszönheti egy ausztrál férfi, hogy felgyulladt autója, és csak a szerencsének, hogy neki nem lett semmi baja, miután egy öngyújtó lángja mellett öntött benzint az autójába – jelentette az ABC ausztrál televízió. A meg nem nevezett férfi nagyjából egy kilométerre volt a Victora állambeli Ararat városától, amikor a sötét országúton kifogyott az autójából az üzemanyag.

Elgyalogolt egy közeli benzinkútig, és kannában vitt magával benzint az autóhoz, de odaérve semmit sem látott. A megoldást keresve elhagyta a józan észt – fogalmazott Brendon Broadbent rendőrtiszt az ABC-nek. „Mivel semmi fény nem volt, egy öngyújtót használt fényforrásként, miközben a benzint töltötte a tankba” – közölte Broadbent.

Ezután pontosan az történt, ami várható ilyen helyzetben. A benzingőz belobbant és a jármű lángra kapott. Az autó hátulja a beszámoló szerint teljesen kiégett, de a férfinek sikerült sérülések nélkül megúsznia az esetet. „Sokkal rosszabb is lehetett volna” – jelentette ki Broadbent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik