Nagyvilág

Brutális krokodiltámadást néztek végig a turisták

krokodil (krokodil)
krokodil (krokodil)

Először nem értették, mit látnak a ragadozó szájában, aztán ledöbbentek. Egy félig megevett ember volt az. Úgy tűnik, az áldozat nem helyi, hanem egy vadorzó.

“Minden, amit láttunk belőle, csak a nadrágja volt” – mondta egy helyi forrás a Telegraphnak a brutális zambiai történetről. Egy krokodil ugyanis megevett egy embert a Zambézi folyó partján, mindezt rémült brit turisták szeme láttára.

A News.com.au szerint az esetet, ami a zambiai-zimbabwei határon történt, szafarizó külföldiek nézték végig. Először nem tudatosult bennük, mit látnak a távolban, aztán – ahogy a fenti forrás is nyilatkozta – észrevették, hogy egy félig megevett ember haláltusájának a szemtanúi.

A helyzet azért különös, mert a környékbeli lakosok nem jelentettek eltűnést egyik faluból sem, szóval lehetett külföldi látogató az áldozat. Gyanús az is, hogy egy orvvadász volt, aki megsérülhetett és megpróbálhatott átúszni a folyón. Az is erősíti ezt a verziót, hogy két nappal korábban vadőrök megpróbáltak elfogni a térségben tevékenykedő 13 orvvadászt. Mire kiértek egy bejelentés nyomán, a vadorzóknak nyomaveszett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik