Nagyvilág

Holttesttel az autójában ment az ügyvédjéhez

Honda-kisteher(960x640).jpg (kisteherautó, )
Honda-kisteher(960x640).jpg (kisteherautó, )

A test a szomszédjáé volt, akit ő ölt meg, állítása szerint önvédelemből. A rendőrök nem tartóztatták le az önvédelemből történt gyilkosságokat még az amerikai mértékekhez képest is nagyon lazán kezelő Floridában élő férfit.

Ahelyett, hogy rendőröket hívott volna a helyszínre, inkább ügyvédjéhez hajtott egy 53 éves férfi, miután agyonlőtte a telkével szemben élő 65 éves szomszédját, és magával vitte áldozata holttestét is – jelentette a helyi sajtó. John Marshall a kisteherautója platóján szállította a Fort Myers városában található ügyvédi irodához, közölve ügyvédjével, Robert Harrisszel, hogy önvédelemből ölte meg a férfit. Harris azonnal kihívta a rendőrséget.

Az ügyvéd szerint minden jel arra mutat, hogy teljesen egyértelmű önvédelemről van szó. Állítása szerint védence azután ölte meg a 65 éves Ted Hubbelt, hogy a férfi egy vita után fegyverrel a kezében rátámadt. A beszámolók szerint Hubbel rá is lőtt Marshallra, de nem találta el, majd a pisztoly markolatával kezdte el ütlegelni. A verekedés közben Marshallnak sikerült megszereznie a fegyvert, és lelőtte szomszédját.

Az ügyvéd elmondása szerint Marshall nemrég vásárolta meg a Hubbel házával szemben található telket, ahol építkezni akart, de az a szomszédnak nem tetszett, és ezt szóvá is tette. Harris szerint pár nappal korábban Marshall azzal hívta fel, hogy az életét félti Hubbeltől, és távoltartási végzést kért ellene, amit nem kapott meg.

Az áldozatot ismerő szomszédok azonban nem hiszik el Marshall verzióját a történtekről. A helyi sajtónak nyilatkozó emberek szerint Hubbel segítőkész, kedves ember volt, aki soha nem támadna rá senkire, csak védekezésképpen. Most amiatt aggódnak, hogy Marshallt nem tartóztatták le, és szabadon mászkál közöttük.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik