Nagyvilág

Melltartóra erősíthető fegyvertok okozta egy nő halálát

melltartó fegyvertok (fegyver, melltartó, )
melltartó fegyvertok (fegyver, melltartó, )

A rendőrség nyilvánosságra hozta egy újév napján történt tragikus baleset részleteit.

A melltartóra kapcsolható fegyvertokot igazgatta az a nő, aki véletlenül szemen lőtte magát január elsején a Michigan tó partján fekvő, St. Joseph-i otthonában – áll a helyi rendőrség friss közleményében. A nyomozók még mindig várnak az ötvenöt éves Christina Bond részletes boncolási jegyzőkönyvére, de egy helyi lap kérdéseire már elárultak olyan részleteket az üggyel kapcsolatban, amik a jelenlegi adatok alapján is biztosra vehetők.

„Valamilyen problémája akadt, ami miatt nem tudta kényelmesen felcsatolni a fegyvertokot. Lefelé nézett, hogy megigazítsa, amikor a fegyver véletlenül elsült, és szemen találta az asszonyt” – nyilatkozta Mark Clapp, a Közbiztonsági Hivatal igazgatója.

A rendőrséget a lövést halló szomszédok riasztották január elsején, délután öt óra tízkor. A járőrök a padlón fekve találtak az áldozatra, a lövés a szemét érte. A nőt a helyi kórház sürgősségi osztályára vitték, majd onnan helikopterrel szállították át a közeli Kalamazoo kórházába, ahol másnap délután meghalt.

A nő gyászjelentéséből kiderült, hogy miután elvégezte a középiskolát két évig a haditengerészetnél szolgált, tizenöt éven át volt adminisztrátor egy templomban, az utóbbi években önkéntesként dolgozott a megyei börtönben, és nemrég megválasztották önkormányzati képviselőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik