Nagyvilág

Meztelenre vetkőzött egy utas a szentpétervári reptéren

meztelen-ferfi-a-repteren(960x640).jpg (meztelen, repülőtér, )
meztelen-ferfi-a-repteren(960x640).jpg (meztelen, repülőtér, )

A cipőt és az övet mindenki zokszó nélkül veszi le becsekkoláskor, de anyaszült meztelenül átmenni a fémkereső kapu alatt, kissé túlzásnak tűnik.

Aki akár egyszer is utazott már repülőgépen tudja, hogy a becsekkolás nem gyerekjáték. A biztonsági őrök először is elkobozhatnak a zsebből, és a kézipoggyászból bármit, ami veszélyesnek tűnik: körömcsipeszt, dugóhúzót, kézkrémet, öngyújtót, túlélőalkoholt, sajtot…

A fémkereső kapu előtt megadóan veszi le mindenki a cipőt és az övet, tűri esetleg a motozást, s ezzel nagyjából túl is esik a vegzáláson, és igyekszik mindent mielőbb magára kapkodni, mert máris a sarkán tapos az utána következő.

Ezt unta meg egy utazó a szentpétervári Pulkovo reptéren, és úgy döntött olyan gyorsan csusszan át az ellenőrzésen, amilyen gyorsan csak lehet. Lerúgta cipőit, leoldott övét, ám itt nem állt meg először komplett alsó, majd felső ruházatát, s végül karóráját is a röntgenkészülék alatt áthaladó tálcára dobta. A fémkereső kapu alatt, a biztonsági őrök legnagyobb megrökönyödésére anyaszült meztelenül sétált át, majd hátsóját feléjük fordítva jelezte nekik, hogy akár meg is motozhatják.

Az őrök azonban jelezték, hogy ilyesmire nem lesz szükség, úgyhogy a férfi komótosan öltözködni kezdett, először a legfontosabbat, a karóráját vette magára. Várjuk a történet folytatását, a Daily Mail ugyanis úgy tudja, hogy a szentpétervári rendőrség nyomozást indított közszeméremsértés gyanúja miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik