Nagyvilág

Megölte az anyját, majd megerőszakolta a holttestét

Kalapáccsal verte agyon a saját, 18 éves fia az 50 éves asszonyt, hogy elveszíthesse vele a szüzességét.

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte egy texasi bíróság azt a 18 éves fiút, aki kalapáccsal agyonverte az anyját, majd megerőszakolta a holttestét, hogy elveszíthesse a szüzességét – írja egy helyi hírportál.

Kevin Jazrael Davis egykedvűen vonogatta a vállát, és sóhajtozott végig a tárgyalás során, úgy tűnt egyáltalán nem érdekli, mi folyik körülötte. Mosolygott a meghallgatott tanúkra, és integetett nekik. Látszólag semmilyen hatással sem volt rá, amikor felolvasták az ítéletet, amit a bíróság rekordidő, alig egy óra alatt hozott meg. A lehető legsúlyosabb büntetést kapta: leghamarabb 99 év múlva lehet feltételesen szabadlábra helyezni.

A bíróságon lejátszották azt a videofelvételt, ami Davis rendőrségi kihallgatásán készült, március 26-án, órákkal a gyilkosság után. A fiú rezignált egykedvűséggel mesélte el a nyomozóknak, hogy körülbelül 20 kalapácsütéssel végzett az anyjával, majd megerőszakolta. Elmagyarázta, hogy egész életében erőszakos, szexuális fantáziái és álmai voltak, melyekben az anyja és a húga is szerepeltek. Elmondta, hogy mindig tudta, előbb-utóbb valami hasonlót fog elkövetni, és kijelentette azt is, hogy nem tartja magát őrültnek, mert végig pontosan tudta, mit csinál.

Tette után, Davis összepakolt egy hátizsákban és biciklire szállt, hogy elhagyja a várost, de útközben meggondolta magát. A kerékpárt, és a holmiját egy vasútállomás mellett hagyta, majd bekopogott az első házba, és az ajtót nyitó fiatal pártól azt kérte, hogy használhassa a telefonjukat, mert be akarja jelenteni a rendőrségen, hogy megölt valakit.

A bíróságon lejátszották a hívás hangfelvételét is, amin Davis abszolút nyugalommal elmondja az operátornak, hogy mi történt, majd megadta a lakás címét, ahol az anyja holttestét találják, és azt is, ahol éppen tartózkodik.

A fiú a tárgyalás során egy pillanatig sem próbált arra játszani, hogy beszámíthatatlannak nyilvánítsák, sőt végig azt hangoztatta, hogy bár egy undorító, perverz szörnyeteg, szellemileg teljesen épp. Az orvos szakértő megerősítette az állítást, azt mondta, hogy Davis viselkedés zavaros ugyan, de teljesen beszámítható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik