Nagyvilág

Piranhák faltak fel egy hatéves kislányt

Piranha kislány (kislány, brazílila, piranha, )
Piranha kislány (kislány, brazílila, piranha, )

Nagymamájával kenuzott az Amazonas közelében, amikor a csónak léket kapott, és a vízbe esett.

A brazil sajtóban megjelent hírek szerint a hatéves kislányt nagymamája hiába próbálta meg kimenteni az erős sodrású vízből, nem tudta megtartani és a gyerek elmerült a piranháktól hemzsegő folyóban, Monte Alegre közelében. Az idős nő azonnal riasztotta a környéken élő embereket, akik perceken belül megkezdték a keresést. De már csak Adrila Muniz holttestét találták meg.

Amikor a lány holttestét kiemelték a folyóból, akkor vették csak észre, hogy a kislányt piranhák támadták meg, és az összes húst lerágták a lány lábairól. A rokonok azt gyanítják, hogy a gyerek már halott volt, amikor a ragadozóhalak rávetették magukat.

 A hatéves Adrila Muniz valószínűleg már halott volt, amikor a piranhák lerágták lábáról a húst

(A brazil lapok közül több is nyilvánosságra hozott nem cenzúrázott képeket a kislány sérüléseiről, amiket erős idegzetű olvasóink ezekre a linkre kattintva tudnak megnézni – de tényleg csak akkor kattintson, ha bírja a gyomra, nem véletlenül nem tettük be a felvételt a cikkünkbe!)

A rendőrség vizsgálatot indított a kislány halálával kapcsolatban, de egyelőre tragikus balesetként tekintenek az esetre, és közlésük szerint nem várható, hogy bárki ellen is eljárást indítanának az eset miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik