Nagyvilág

Egy lövéssel apját és terhes anyját is meglőtte egy hároméves

pisztoly(210x140).jpg (lövés, pisztoly, )
pisztoly(210x140).jpg (lövés, pisztoly, )

A kisfiú anyja táskájában turkált, amikor a csőre töltött fegyver a kezébe került.

Az eset a hétvégén történt az új-mexikói Albuquergue egyik moteljében, ahol a család lakott – közölte a helyi sajtó. A kisgyerek anyja iPodját akart megszerezni, de a zenelejátszó helyett egy 9 mm-es pisztolyt talált meg. A helyi rendőrség azt nem közölte, hogy a fegyver pontosan milyen körülmények között sült el, csak annyit, hogy egy lövedék repült ki, ami mindkét szülőt megsebesítette.

A beszámoló szerint a golyó először az apukát találta el, aki a fenekén sebesült meg könnyebben. Majd a lövedék áthaladt a csípőjén és eltalálta az anyukát. A nyolchónapos terhes nő a karján sebesült meg. A helyszínre érkezett első rendőr elmondása szerint sérülése súlyosnak tűnt, és éjszakára bent is tartották a kórházban. Arról nem közöltek információt, hogy terhességére milyen hatással volt az eset.

A két szülő ellen a rendőrség vádemelést javasol majd, amiért olyan helyen tartották a fegyvert, ahol egy gyerek könnyedén elérhette – közölte az Albuquergue Journal. A hároméves kisfiút, valamint kétéves húgát ideiglenesen állami gondozásba helyezték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik