Közélet

Hároméves fia lőtte fejbe a pelenkázó anyukát

A kisgyerek a nappaliban találta meg a csőre töltött pisztolyt, ami elsült a kezében.

A 26 éves anyuka egyéves kislányát tett tisztába, amikor kisfia megtalálta a félautomata fegyvert, és véletlenül meghúzta a ravaszt, fejen találva az oklahomai Tulsában élő nőt – közölte a helyi sajtó. Christa Engelsre, és vérrel borított gyerekeire a vele együtt lakó anyja talált rá, amikor hazaérkezett. A nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét.

A rendőrség „szörnyű, szörnyű balesetként” jellemezte az esetet. A helyi sajtóban megjelent beszámolókból az nem derült ki egyértelműen, hogy a fegyver pontosan hol hevert. Egyes hírek szerint a kanapé alatt találta meg a hároméves kisfiú, más beszámolók szerint egy alacsony asztal tetején volt, egy nyitott pisztolytáskában.

Az biztos, hogy olyan helyen hevert csőre töltve, ahol a kisgyerek könnyedén elérhette. A rendőrség közlése szerint a kisgyerek megerősítette, hogy ő húzta meg “nagyerejű félautomata fegyver” ravaszát. A gyerek kamionsofőrként dolgozó apja az eset idején nem volt otthon, mert éppen dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik