Nagyvilág

Átvágta három gyermeke torkát, mert sírtak

Christina-Booth(960x640).jpg (christina booth, )
Christina-Booth(960x640).jpg (christina booth, )

Nem akarta, hogy zajongásukkal megzavarják férje pihenését, ezért egy konyhakéssel akarta elhallgattatni őket.

Emberölési kísérlet vádjával indítottak eljárást egy 29 éves amerikai nő ellen, aki megpróbálta megölni három kislányát, mert nem maradtak csendben – jelentette a helyi sajtó, a rendőrség és az ügyészség beszámolójára hivatkozva. A kétéves gyermek, valamint a féléves ikerpár életét a rendőrség szerint az amerikai hadsereg különleges alakulatánál szolgáló apjuk mentette meg, aki gyorsan elsősegélyben részesítette őket.

A beszámolók szerint a washingtoni Olympia városában, egy csendes elővárosi negyedben élő Christina E. Booth szombatról vasárnapra virradó éjszaka, nem sokkal éjfél után próbált meg átvágni a három gyerek torkát, hogy elhallgattassa őket. A nő egy filmet nézett férjével, majd ágyba tette a kétéves kislányát, amikor az ikrek sírni kezdtek. Booth a nyomozóknak azt állította, hogy ekkor valami eltört benne, lement a konyhába, magához vett egy konyhakést a mosogatóból, majd átvágta mindhárom gyermeke torkát.

 Christina Booth, amikor videókapcsolaton keresztül részt vett első bírósági meghallgatásán
Fotó:King5 

Férje a rendőrség közlése szerint nem látta a gyilkossági kísérleteket, és semmi szerepe nem volt azokban. Amikor észrevette, hogy mi történt, azonnal elsősegélyben részesítette gyermekeit, és ráparancsolt feleségére, hogy riassza a segélyhívón a mentőket. A három gyermeket kórházba szállították, ahol műtéten estek át, és már stabil állapotban vannak. Az amerikai személyiségi jogi törvények értelmében azt nem közölhették, hogy a gyerekek pontosan milyen sebesüléseket szenvedtek el.

 A Booth-család háza – a szomszédokat teljesen meglepte az eset
Fotó:q13fox 

A férj elmondása szerint felesége depressziótól szenvedett, amire gyógyszereket is kapott, és az utóbbi hónapokban „stresszes volt”. A nő a nyomozóknak azzal magyarázta tetté, hogy férjét nagyon szokta idegesíteni a gyereksírás, és azért akart őket elhallgattatni, hogy a férfinek nyugalma lehessen. A férfi ellen nem indítottak eljárást. 

A nőt 3 millió dolláros óvadék megszabásával előzetes letartóztatásba helyezték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik