Nagyvilág

Buldózerrel rombolta le felesége házát, benne a nő összes holmijával

lerombolt-haz(960x640).jpg (ház, épület, romok, )
lerombolt-haz(960x640).jpg (ház, épület, romok, )

A nő tudta nélkül esett neki az épületnek a bérelt buldózerrel.

A New Yorki Middletownban álló kicsi, alig 90 négyzetméteres házból csak romok maradtak, miután a 48 éves James Rhein a hét elején a földig rombolta a felesége nevén lévő épületet, a nő tudta és engedélye nélkül – jelentette a CBS New York. A férfi még azzal sem bajlódott, hogy a pusztítás előtt kipakolja az épületből a felesége holmijait, azokkal együtt tüntette el az épületet.


Így nézett ki a ház, amit a férj egy bérelt buldózerrel a földig rombolt
Fotó:CBS New York

A szomszédok elmondása szerint még a nő gyógyszerei is a romok között végezték. “Az összes ruháját ledózerolta. Minden ott volt bent, a mosógép, szárítógép, vízmelegítő, még az orvosságai is” – mondta el a CBS-nek az egyik szomszéd.

Aki még örülhetett, hogy a rombolás nem terjedt ki a szomszédos épületekre is. Rhein ugyanis anélkül állt neki a dózerolásnak, hogy szólt volna a helyi elektromos műveknek és gázszolgáltatónak, és így az épületben nem volt kikapcsolva a gáz és a villany. “Az egész környéket felrobbanthatta volna” – közölte az egyik szomszéd.

 
Egyedült a kutyaház maradt épségben a buldózeres rombolás után
Fotó:CBS New York

Azt senki sem tudta megmondani, hogy Rhein miért ment neki a buldózerrel a háznak, ahol feleségével együtt ő is lakott. Neje a rendőrségnek azt mondta, hogy férje nem kért tőle, mint tulajdonostól engedélyt a rombolásra. Rhein a CBS-nek azt mondta, amikor a televízió riportere véletlenül belefutott a környékre, hogy a ház közös tulajdon volt, és nem is kellett engedélyt kérnie az “épületbontásra”.

A férj ellen a rendőrség vandalizmus vádjával indított eljárást az eset miatt, és ahhoz még újabb vádakat is csatolhatnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik