Nagyvilág

Felgyújtotta újszülött kislányát az anya

Rendorseg(210x140).jpg (rendőrségi autó, rendőrautó, rendőr, )
Rendorseg(210x140).jpg (rendőrségi autó, rendőrautó, rendőr, )

A 22 éves nő gyúlékony folyadékkal öntötte le gyermekét, majd egy utca közepén felgyújtotta.

Egyelőre senki sem tudja, hogy az amerikai Philadelphiától keletre található Pembertonban élő fiatal anyuka miért ölte meg ilyen kegyetlen módon, mindenki szeme láttára újszülött gyermekét, aki két órával a kórházba szállítás után halt bele égési sérüléseibe – jelentette a CBS Philadelphia. A televízió híradójának a nőt és családját egyik ismerősük „szerető, gondoskodó” emberekként jellemezte, és értetlenségének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy mi vette rá tette végrehajtására az anyukát.

A 22 éves Hyphernkemberly Dorviliert egy közelben lakó férfi fogta el, akinek elmondása szerint a nő lánya felgyújtása után elbújt, majd szökni próbált. Dave Joseph a CBS-nek elmondta: az ablakából látta a helyi idő szerint péntek este 11 órakor gyújtott tüzet az utca közepén, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi ég. Első gondolatuk az volt, hogy valaki szemetet éget az úton. „Tiszta rémálom volt, amikor rájöttünk, mi az” – mondta el a férfi.

A helyi hatóságok letartóztatták a nőt, aki ellen emberölés vádjával indítottak eljárást. Óvadékát félmillió dollárban állapították meg. A helyi ügyészség az esetről szóló első hírek szerint még nem tudja, hogy a gyermek pontosan mikor született, és azt is vizsgálják, hogy mi vitte rá anyját az újszülött megölésére.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik