Közélet

Csecsemőgyilkosság Budán – “Megölte a fiamat ez az állat!”

attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)
attila úti tragédia (rendőrség, attila út,)

Egyes hírek szerint a férfi börtönből szabadult, míg másik szerint pszichiátriai kezelés alatt állt.

Volt párja zaklatá­sáért vették tavaly decemberben őrizetbe azt a férfit, aki ledobta gyermekét a negyedik emeletről egy Attila úti házban, majd magával is végzett szombat délelőtt. Az apát anyósa lakásából vitték el az egyenruhások, ám január 10-én a bíróság váratlanul  szabadon engedte – írja a Bors.

“Megölte a fiamat ez az állat!” – a lakók szerint ezt kiabálta a nő, miközben a lépcsőn lefelé rohant halott kisfiához. Az édesanya tegnap közösségi oldalán is gyászáról írt: “A volt élettársam a mai napon véget vetett a közös gyermekünk éle­tének és azután magával is végzett. Most gyászolom a hat hónapos fiam” – írta a baba fotója alá. Együttérzését fejezte ki a gyilkos apa legidősebb nővére is: „Nem tudom felfogni, és értetlenül állok az öcsém tette előtt! Nagyon sajnálom picurt, a szívem szakad meg értük.”

A gyászoló anya kisfia temetéséig nem akar nyilatkozni.

A Blikk szerint míg egyesek arról beszélnek, hogy a férfi börtönben volt, mások szerint pszichiátriai kezelésen esett át. A lap szerint utóbbit támasztja alá, amit volt párja kiabált a rendőröknek: miért engedték ki, ha még nem volt jól?

!!!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik