Nagyvilág

Brutális kivégzésekkel „szórakoztatja” népét az Iszlám Állam

iszlám állam (iszlám állam)
iszlám állam (iszlám állam)

Két, állítólag meleg férfit egy toronyból löktek le, egy nőt halálra köveztek házasságtörés vádjával, lopás gyanújába keveredett férfiakat pedig keresztre feszítve lőttek főbe.

Iszonyatos fotókat osztanak meg közösségi csatornáikon az Iszlám Állam nevű terrorszervezet tagjai, akik mindent megtesznek azért, hogy barbár módszereikkel rettegést váltsanak ki magukkal szemben bárkiből.

Mindennapossá váltak a brutális nyilvános kivégzések azokon az iraki és szíriai területeken, amiket az ISIS ural – írja a Daily Beast. A terroristák pedig propaganda célokból lefotózzák az eseményeket, majd közösségi csatornáikon elterjesztik őket. Két, állítólag meleg férfi kivégzésének képei csütörtökön kerültek fel a justpaste.it oldalra, majd terjedtek el hihetetlen sebességgel a világhálón. Az áldozatokat egy magas épület tetejéről taszították a halálba a fekete maszkot viselő hóhérok, valószínűleg Moszulban. De megosztott képeket az ISIS egy házasságtöréssel vádolt nő halara kövezéséről, és két, lopás gyanújába keveredett férfi keresztre feszítéséről, majd főbelövéséről is. A hírportál azt írja, hogy bár jól megkomponált propagandafotók ezek, mégis sejteni engedik, hogy milyen az élet ott, ahol fanatikus terroristák vették át az uralmat.

Egy állítólag meleg férfit löknek le egy toronyból a terroristák (kép: Twitter)

 Keresztre feszített férfiak ítéletének kihirdetése (kép: Twitter) 

További fotókat erős idegzetű olvasóink a Daily Beast oldalán találnak, ha IDE kattintanak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik