Nagyvilág

Letartóztatás lett a jócselekedet vége

Amerikai rendőrség  (rendőrség, egyesült államok, )
Amerikai rendőrség  (rendőrség, egyesült államok, )

Két rendőr csak segíteni akart egy mentális problémáktól szenvedő, pénztelen férfinek, amikor kifizették az ebédjét, de végül gyilkossági ügy lett az önzetlen cselekedetből.

Az amerikai Phoenix városában dolgozó rendőröket szilveszter napján küldték ki egy étteremhez, miután bejelentés érkezett egy vendégről, aki evett, de nem tudott fizetni. A KPHO televízió weboldalán megjelent beszámoló szerint a két rendőr megállapította, hogy a 23 éves fiatalember valamilyen mentális problémától szenved, és úgy döntöttek, kifizetik az ebédjét. Majd egy elmegyógyintézetbe vitték, hogy ott segítséget kapjon.

Azonban az ügy ekkor még nem ért véget. Az intézetben ugyanis a 23 éves Mykel Cantrel Cooper az ott dolgozó embereknek elmondta, hogy „valami rosszat” tett szobatársával. A rajta segíteni akaró rendőrök ekkor kimentek otthonába, ahol megtalálták a 29 éves Steven Horkovy holttestét. A férfi halálát késszúrások okozták.

A szobatárs halála miatt a rendőrök kénytelenek voltak visszamenni Cooperért, hogy átszállítsák egy börtönbe, és szándékos emberölés gyanújával eljárást indítottak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik